facebook tracking

Möt några av oss

Martina Bergvall

När började din resa på Tom Hope?
Min resa på Tom Hope startade November 2018.

Vad gör du på Tom Hope?
Jag jobbar som produktutvecklare på Tom Hope. Jag utvecklar nya idéer och produkter för kommande säsonger samt förbättrar redan existerande produkter.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
Kreativiteten och atmosfären. Att fullt ut få vara kreativ i en positiv miljö och se hur vårt produktsortiment växer och får sin Tom Hope identitet.

Vilken är din favoritprodukt?
Min favoritprodukt är Seychelles armbandet i guld. Jag tycker att den nya ”shell” kollektionen är fantastisk. Trendig och tidlös på samma gång.

Vad är det bästa med att jobba på Tom Hope?
Det bästa med att jobba på Tom Hope är människorna, atmosfären och uppmuntran till kreativitet samt att vi jobbar målstyrt.

Vad gillar du att göra på fritiden?
På min fritid umgås jag med min familj, min man och våra två barn. Vi spenderar mycket tid i vårt sommarhus och älskar att ha middagar med våra vänner och att resa. På min ”egen tid” gillar jag att gå till gymmet och att äta ute på någon härlig restaurang. 

Niklas Brattemo

När började din resa på Tom Hope?
Min resa på Tom Hope startade december 2015 i Uppsala. Mitt enda jobb var att ta med mig en dator, vilket jag såklart glömde bort. 

Vi informerades om produkterna som fanns och fick sedan börja jobba. Min uppgift var att säkerställa att excelfilen som vi hade stämde överens med beställningarna som vi fått via Etsy, men det gjorde den inte. Min första dag fick jag därför söka alla beställningar individuellt och skriva in allting manuellt. 

Vad gör du på Tom Hope?
Idag jobbar jag med sourching, produktion och våra faktiska produkter. Det innebär helt enkelt att jag letar efter nya potentiella fabriker som vi kan samarbeta med, gör inköpsordrar med våra befintliga fabriker, gör kvalitetskontroller och skeppar det sedan till Uppsala. När produkterna kommer till Uppsala, tar lager/logistikavdelningen över och mitt jobb börjar om igen.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
Jag gillar att ingen dag är den andra lik. När man jobbar globalt, kan allting hända. En monsun kan komma, en ledig dag i Tyskland dyker helt plötsligt upp vilket påverkar våra frakter. Jag gillar även att jobba med olika nationaliteter, du lär dig otroligt mycket från att jobba med människor från olika kulturer.

Vilken är din favoritprodukt?
Jag älskar våra hoodies. Varje gång jag reser sätter jag på mig min hoodie. Det finns ingen bättre känsla än att somna på planet i sin sköna Tom Hope Hoodie med vetskapen om att när man landar så är man i ett främmande land.

Vad är det bästa med att jobba på Tom Hope?
Det absolut bästa är att träffa kunder av en slump och höra deras feedback. Det är så enkelt att glömma bort hur stort Tom Hope faktiskt har blivit (pågrund av hårt arbete). Därför gillar jag att få höra hur mycket folk älskar våra produkter.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag fyller 33 i år, så mina festdagar är dessvärre över. Men jag gillar att resa, spendera tid med min flickvän och att titta på sport och tv-serier. 

Irmeline Lundmark

När började du på Tom Hope?
Min resa på Tom Hope började i början av Maj 2019, tiden går så fort!

Vad gör du på Tom Hope?
Jag jobbar som Social Commerce Assistant och är en del av Social Media teamet. 

En stor del av mitt jobb består av att bygga och upprätthålla relationer med influencers för att öka försäljningen och bygga brand awareness. Förutom det så analyserar och utvärderar jag utfallet av dom samarbeten som jag har för den aktuella kampanjen.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
Jag gillar verkligen utmaningen att försöka hitta det bästa sättet för att nå veckans mål samt att få möjlighet att bygga relationer med influencers världen över.

Vilken är din favoritprodukt?
Min favoritprodukt är guldhalsbandet Maldives. Jag blev verkligen helt förälskad i hela Shell kollektionen! Jag tycker att halsbanden är unika och trendiga, men förutom det så tycker jag också att det passar väldigt bra med olika typer av kläder. Jag kommer förmodligen bära halsbandet hela sommaren!

Vad är det bästa med att jobba på Tom Hope? 
Det bästa med att jobba på Tom Hope är möjligheten att få bygga relationer med människor runt om i hela världen.

Vad gillar du att göra på fritiden?
På fritiden gillar jag att umgås med min pojkvän, familj och vänner. Jag älskar också att upptäcka nya platser runt om i världen (men jag menar, vem gör inte det?) Med det sagt, så försöker jag få till minst två resor per år.

Förutom det, så gillar jag att spendera tid på gymmet och en gång i månaden brukar jag och min pojkvän testa någon ny restaurang. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor