facebook tracking

Möt några av oss

Irmeline Lundmark

När började du på Tom Hope?
Min resa på Tom Hope började i början av Maj 2019, tiden går så fort!

Vad gör du på Tom Hope?
Jag jobbar som Social Commerce Assistant och är en del av Social Media teamet. 

En stor del av mitt jobb består av att bygga och upprätthålla relationer med influencers för att öka försäljningen och bygga brand awareness. Förutom det så analyserar och utvärderar jag utfallet av dom samarbeten som jag har för den aktuella kampanjen.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
Jag gillar verkligen utmaningen att försöka hitta det bästa sättet för att nå veckans mål samt att få möjlighet att bygga relationer med influencers världen över.

Vilken är din favoritprodukt?
Min favoritprodukt är guldhalsbandet Maldives. Jag blev verkligen helt förälskad i hela Shell kollektionen! Jag tycker att halsbanden är unika och trendiga, men förutom det så tycker jag också att det passar väldigt bra med olika typer av kläder. Jag kommer förmodligen bära halsbandet hela sommaren!

Vad är det bästa med att jobba på Tom Hope? 
Det bästa med att jobba på Tom Hope är möjligheten att få bygga relationer med människor runt om i hela världen.

Vad gillar du att göra på fritiden?
På fritiden gillar jag att umgås med min pojkvän, familj och vänner. Jag älskar också att upptäcka nya platser runt om i världen (men jag menar, vem gör inte det?) Med det sagt, så försöker jag få till minst två resor per år.

Förutom det, så gillar jag att spendera tid på gymmet och en gång i månaden brukar jag och min pojkvän testa någon ny restaurang. 

Niklas Brattemo

När började din resa på Tom Hope?
Min resa på Tom Hope startade december 2015 i Uppsala. Mitt enda jobb var att ta med mig en dator, vilket jag såklart glömde bort. 

Vi informerades om produkterna som fanns och fick sedan börja jobba. Min uppgift var att säkerställa att excelfilen som vi hade stämde överens med beställningarna som vi fått via Etsy, men det gjorde den inte. Min första dag fick jag därför söka alla beställningar individuellt och skriva in allting manuellt. 

Vad gör du på Tom Hope?
Idag jobbar jag med sourching, produktion och våra faktiska produkter. Det innebär helt enkelt att jag letar efter nya potentiella fabriker som vi kan samarbeta med, gör inköpsordrar med våra befintliga fabriker, gör kvalitetskontroller och skeppar det sedan till Uppsala. När produkterna kommer till Uppsala, tar lager/logistikavdelningen över och mitt jobb börjar om igen.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
Jag gillar att ingen dag är den andra lik. När man jobbar globalt, kan allting hända. En monsun kan komma, en ledig dag i Tyskland dyker helt plötsligt upp vilket påverkar våra frakter. Jag gillar även att jobba med olika nationaliteter, du lär dig otroligt mycket från att jobba med människor från olika kulturer.

Vilken är din favoritprodukt?
Jag älskar våra hoodies. Varje gång jag reser sätter jag på mig min hoodie. Det finns ingen bättre känsla än att somna på planet i sin sköna Tom Hope Hoodie med vetskapen om att när man landar så är man i ett främmande land.

Vad är det bästa med att jobba på Tom Hope?
Det absolut bästa är att träffa kunder av en slump och höra deras feedback. Det är så enkelt att glömma bort hur stort Tom Hope faktiskt har blivit (pågrund av hårt arbete). Därför gillar jag att få höra hur mycket folk älskar våra produkter.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag fyller 33 i år, så mina festdagar är dessvärre över. Men jag gillar att resa, spendera tid med min flickvän och att titta på sport och tv-serier. 

Sara Simão

När började din resa på Tom Hope?
Officiellt började jag min resa på Tom Hope under den kaotiska julen 2015. Men egentligen började jag redan lite innan detta då jag hjälpte Björn (en av våra delägare) med att packa armband i hans hus då vi på den tiden inte hade något kontor.

Vad gör du på Tom Hope?
Min roll som Logistics Coordinator innebär att jag har hand om alla dagliga uppgifter som är kopplade till vår lager och logistik verksamhet och ser till att allting flyter på som det ska. Utöver det så ser jag till att våra offline ordrar kommer fram i tid till våra distributörer runt om i världen så att produkterna kan säljas i butikerna.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Jag gillar bergodalbane känslan! Rutiner är absolut viktigt men om det blir för monotont kan det lätt bli tråkigt. Därför tycker jag att det är roligt att vi släpper nya produkter under året vilket brukar innebära att försäljningen ökar. Det är lite som att få en adrenalinkick. Att även få jobba med härliga kollegor gör att jobbet blir ännu roligare.

Vilken är din favoritprodukt?
Jag passar verkligen in i den tjejiga stereotypen som älskar rosa och baby blått. Mina två favoriter är därför “Ice blue” och “Coral pink. Jag blev verkligen förälskad i dessa armband när dom lanserades 2015 och var mina första armband i min Tom Hope Kollektion.

Vad är det bästa med att jobba på Tom Hope?
Det är inte så enkelt att bara välja en sak, men att hoppa på den här resan i början och få möjlighet att se företaget växa under åren har varit helt fantastiskt. Hela den här resan, med dess med och motgångar har varit roligt och är den absolut bästa saken med att jobba på Tom Hope.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag älskar att resa och att lära känna nya kulturer, dessvärre blir det inte av lika mycket som jag önskar. Får sätta det på min bucketlist att resa ännu mer. Jag gillar också att spendera tid med familj och vänner och att träna.

Och sist men inte minst så gillar jag att spela brädspel och dataspel. Utmaningen och det faktum att du får träna hjärnan på ett roligt sätt är det som lockar så mycket.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor